Flimmernet

Billigt internet i Havdrup

Vores internetsystem er blevet opdateret

Vores internetsystem er blevet opdateret, hvilket har medført at nogle medlemmer har fået ændret deres trådløse adgangskode.

Hvis du oplever problemer med det trådløse, så kontakt os på enten mail >> eller har du ikke email adgang kan du lægge besked på vagttelefon: 24 89 18 00 – oplys venligst årsag, navn, adresse og tlf.nr. 

Vi beklager meget de evt. gener det har medført.

Genstart af samtlige routere kl 3.25

Samtlige routere er natten mellem lørdag og søndag 25./26. marts 2017genstartet kl 3.25 (efter sommertid). Det er sket for at forbedre nettet ydeevne: Knapt 1% af routerne har ligget med for kraftigt sendeniveau i returvejen, men vi har (indtil nu) aligevel tilladt dem at køre med op til 4 returvejskanaler at fordele trafikken over. 4 aktive returvejskanaler og for kraftig returvejssendestyrke = støjskabende cocktail.

Derfor har vi gennemtvunget den faktisk gældende standard. Det betyder så, at 16 af routerne kun kører DOCSIS 2. Vi vil i den kommende tid sørge for, at der tages skridt til at sikre, at også disse kommer til at køre normalt: Enten ved at rette en upåagtet fejl i nettet tæt på medlemmet, eller ved at medlemmet får besked (SMS/mail), hvis det er en lokal fejl hos medlemmet selv.

Vigtigt: SSID og -kode skal fremover sættes i selvbetjeningen

Hvis du har tilpasset dit trådløse netværksnavn og trådløse kode ved at rette direkte på din router, så bliver det overskrevet af systemet. Du anbefales at gøre dette via selvbetjeningen – Se her hvordan:

1. Log ind på selvbetjeningen (mit.flimmernet.dk — åbner i nyt vindue):

2. Vælg menupunkt Internet:

3. Under Internet, rul ned til “Skift indstillinger”:

selvbetjening skift indstillinger

4. Du skal så sætte Trådløst netværksnavn (SSID og -kode her, og ikke på routeren:

selvbetjening set ssid

Vi har her sløret det faktiske SSID og -kode.

Som udgangspunkt er benyttet den SSID og -kode, som findes derfor i Flimernets database. Denne vises i selvbetjeningen. Du kan ændre den her (alle felter i den røde indramning) og trykke Gem

5. Du skal lige acceptere, at din router genstarter for at samle ændringen op:

selvbetjening accept genstart

Herefter opdateres din routers SSID og kode.

 

Route66 • 26. marts 2017


Previous Post

Next Post