Flimmernet

Billigt internet i Havdrup

Intet internet

Dit internet virker ikke?

Du kan sende en e-mail til info@flimmertv.dk eller udfylde en online-formular HER. har du ikke email eller internet adgang læg evt. besked på vagttelefon: 24 89 18 00 – vlg, oplys årsag, navn, adresse og tlf.nr.

Bestyrelsen i Flimmernet er medlemmer ligesom dig selv – og vi er meget indstillet på at være så behjælpelige som muligt – men har ikke altid resourcer eller tid til at fungere som IT-support afdeling med hensyn til IT-relaterede problemer.

Vi laver bestyrelses- og internet-installationsarbejdet i vores fritid ved siden af vores normale jobs. Læs derfor først nedenstående igennem for at se, om du selv kan løse dine problemer inden du kontakter os.

Her er en lille tjekliste

  • Se, om du har fjernsynssignal og om dette er godt nok. Hvis fjernsynsignalet ikke er OK, så tjek om kablerne er tilsluttet korrekt (f.eks. at de ikke er vippet ud medens man kom forbi med støvsugeren). Alternativet kan være, at din stikledning er fejlbehæftet – tag kontakt til os.
  • Sluk for routeren (tage strømmen helt fra den), vent lidt, og sæt strømmen til igen for at se om routeren kommer op af sig selv.
  • Sluk helt for din PC og genstart den.
  • Tjek forbindelserne; sidder kablerne skruet rigtig fast på routeren?
  • Tjek at kablet der går op til din router ikke er blevet bøjet/knækket alt for meget undervejs, dette kan have indflydelse på ydeevnen for internettet. Erfaringsmæssigt er det oftest ens egne kabler i hjemmet som er årsag til dårlig eller ingen forbindelse.
  • Har du tjekket om din PC er 100% fri for virus og spyware og har du kørt Windows-opdateringer på den?


Hvis intet af ovennævnte hjælper, kan det være at din router har tabt sin konfiguration, og så skal vi konfigurere den igen.

Det kan også være, at din router er gået i stykker. (Ved lynnedslag kan routeren – ligesom alt andet udstyr – også været gået i stykker). 

Route66 • 15. marts 2021


Previous Post

Next Post